Socialisme

Sick Humor opfatter sig selv som den eneste legitime arvtager efter Sovjetunionen. Og det er et ansvar, vi tager endog meget seriøst.

En gang om måneden mødes vi i Politbureauet for at spille krigsspil. Krigsspillet er et stort brætspil, hvor vi øver os på kommandovejen og de forskellige roller, så vi er forberedte den dag, revolutionen kommer.

Vi klunser først om, i hvilken rækkefølge vi vælger roller. Førstevælgeren er altid Brezhnev, andenvælgeren er Frank Aaen og tredjevælgeren er ham manden, der ser til, at Mir ikke falder ned undervejs. Spillet starter i reglen med et massivt atomangreb på Falster, men derefter udvikler det sig i vidt forskellige retninger.
Den ene gang endte vi f.eks. med allesammen at sidde på Mir og stirre tavst på hinanden. Ved en anden lejlighed begik vi den fejl at erobre Færøerne og kunne derefter blot se til, mens vores økonomi blev skudt i sænk.

Alt dette nævnes blot for at understrege vigtigheden af, at vi gennemspiller disse scenarier. For kommunismen får stensikkert et comeback, der er jo trods alt den mest rationelle styreform. Fat mod, kammerater !


Ting med et vagt, socialistisk islæt