Wolla, min fætter!

Det er ikke meget mere end ti år siden, at Danmarks Radio var 68‘ernes eget private mediemonopol. Public service-begrebet smagte i betænkelig grad af folkeopdragelse, og underholdning var ensbetydende med programmer såsom Melodi Grand Prix, Eldorado, Lørdagshjørnet, Gæt og Grimasser m.m. Ikke nogen imponerende menu, men vi så jo skidtet, for hvad var alternativet?

Heldigvis er der sket meget med Danmarks Radio siden da. Faktisk er der sket så meget, at man et sted ude i krogene har kunnet lave noget, der på en gang er ubetaleligt morsomt og så politisk ukorrekt, at der straks blev råbt ”racisme!” fra alle sider – humørforladtheden lever stadig i bedste velgående, må man blot konstatere.

Men tjek endelig DRs Mujaffa-spil ud og dan dig din egen mening.

Efter at have spillet Mujaffa-spillet, fik jeg et par ideer til alternative spil over samme læst. Jeg skrev ideerne ned, illustrerede dem – og solgte dem til Politiken! Wolla..! Prestige..! Penge..!

Enjoy !

-- martin
Mor dig også over brevene til Jose og Santos

 
 
Skrab her

Autonom-spillet:

I hedder allesammen Søren, og I er godt onde i sulet. Du koordinerer jeres natlige raids mod storkapitalen, iført elefanthue og Nike-sko. Om dagen spiser I Big Macs og drikker Coke.
Skrab her

Nazi-spillet:

Fra en sjællandsk parcelhusgrund skal det tredje rige forsvares og udbygges. Du styrer de danske nazister (Fü og Bi). Sug maven ind, se arisk ud, og få så det plankeværk rettet op igen!
Skrab her

Grinde-spillet:

Så ka' de lære det, ka' de! Jag spyd ned i deres åndehuller, til de forbløder! Pointgivning: Grinde: 10 points; Paul Watson: 100 points; bloktilskud (årligt): 1,5 mia. points.
Skrab her

Rocker-spillet:

Du pusher sne, du pusher piller, du har flere våben end Nordkorea. Men når TV-holdene kigger forbi er du et uskyldigt offer med hang til motorcykler og allergi mod styrthjelme, og det er samfundets skyld, er det.
Skrab her

Tour-spillet:

Du styrer en flok sammenbidte narkomaner på cykeltur i det franske. Pasta, blodtransfusioner og et dagligt fix, så er alle glade og tilfredse.
Giv mig mere syg humor!