[Company Logo Image]

VIGTIGT

Hvis De ejer en original 1944-model turingmaskine, som De har købt af Turing Machines Resellers, bør de af hensyn til Deres egen sikkerhed læse videre her

[Dividing Line Image]

Vor mission

Hos TMR er vi af den overbevisning, at der er alt for få turingmaskiner i verden. Dette misforhold ser vi følgeligt som vor mission at rette op på.
Problemet skyldes, at det før i tiden var alt for vanskeligt for den almindelige forbruger at få fat i turingmaskiner.

Turingmaskiner kan ellers anvendes til ganske mange nyttige ting

  • Kasseapparater - forestil Dem besparelsen ved en uendeligt lang kassebon !
  • Toiletpapir - lidt mindre blødt end konventionelle mærker, men der er store miljøgevinster at hente i længden.
  • Mumieindpakning - den nyeste arkæologiske forskning viser faktisk, at oldtidens ægyptere brugte turingmaskiner til netop dette. Siden da er maskinerne blot blevet bedre og hurtigere.
  • Vejfinding - ville Hans og Grete have været i den samme knibe, hvis de havde husket at medbringe deres turingmaskine ?

[Dividing Line Image]

Virksomhedsbeskrivelse

I 1945 oprettedes TMR som et informationskontor i London. Firmaet bestod på dette tidspunkt af blot to personer, der begge brændte efter at udbrede budskabet om turingmaskiner.
I dag huskes Alan Mathieson Turing primært som drivkraften bag det forskerteam, der under krigen brød den tyske Enigma-kode. Den fortjente anerkendelse herfor opnåede han desværre ikke i sin levetid. Hvis De skulle ønske yderligere information om A.M.Turings liv og virke, anbefaler vi Dem at klikke ind på denne side..


Tilbage | Op | Forsiden
Denne side er sidst ændret 23/04-2001 13:35