Sponsorstøtte

Støt Sick Humors sponsorer. De støtter os!

Sick Humor har lavet aftaler med en hel masse sponsorer. De har allesammen fået eneretten til at reklamere på vores side, og til gengæld har vi fået nogle bannere af dem.

Modsat adskillige konkurrerende sider (ingen nævnt, ingen glemt), har Sick Humor den politik, at vi kun reklamerer for foretagender, som vi virkelig føler for. Faktisk reklamerer vi kun for mennesker og organisationer, som vi elsker af en rent og godt hjerte.

Kærligheden er i mange tilfælde gengældt. Lad os blot nævne, at Saddam Husseins private hjemmeside indeholder flere storladne hyldester til os (underbygget med med citater fra koranen). Saddam er også ved at bygge verdens største moske i Bagdad til vores ære, fordi vi bad ham om det. Vi mente det faktisk i sjov, men så gik han i gang, ville slet ikke høre nogen protester. Det er næsten alt for meget, synes vi.


Alexanderband er en side, der dukker op, hver gang vi starter for internettet. Det tog os lang tid, inden vi opdagede, at ikke hele internettet er lavet af Alexanderband. Det fandt vi ud af ved en tilfældighed en dag, hvor vi trykkede rundt i deres links-sektion. Og så var vi ellers solgt.
Lasse har været en tur på jobtræningskursus. Det foregik på Alpha Centauri og kostede en masse penge, men heldigvis blev en del af det refunderet af kommunen. L. Ron er en flink fyr, han kan både flyve og hente øl. Et rigtigt festmenneske.
Herbalife er en lille virksomhed, som vi startede lige efter, at vi blev fyret et andet sted fra. Vi solgte vist et eller andet, men det gik ikke så godt. Siden vi afhændede virksomheden, har den imidlertid fået ganske meget vind i sejlene. Vi ønsker dem alt godt, det gør vi virkelig.
En dag ringede det på døren, og udenfor stod tre ganske overbevisende mennesker med et tilbud, det var svært at sige nej til : Jehovas Vidner gratis i fire måneder. Absolut bedre end islam til halv pris eller den grotesk tunge søndagsavis, vi hidtil havde abonneret på. Vi slog straks til.
På grund af et eller andet EU-direktiv blev vi i øvrigt tilknyttet den hollandske afdeling.
Talebanien er et lille land på Talebalkan. De lokale er flinke og har langt skæg. De er ikke højere end fem æbler stablet ovenpå hinanden, så de er næsten også nødt til at være venlige.
Deres leder hedder Osama Bin Laden. Det er ham, der har det længste skæg og er klogest.
Deres sprog er ret nemt at forstå. Det er lidt ligesom sønderjysk, blot er alle udsagnsord erstattet med sætningen "burn in hell infidels!".
Vor gode ven Jose Carlos fandt endelig kærligheden i form af dejlige Jette Gottlieb fra Enhedslisten. Jette er af et godt parti, og man må sige, at hun er vokset op til at blive en dejlig og frodig kvinde. Mon ikke de to turtelduer går en lys fremtid i møde?
Vi ved ikke helt, hvem Cheminova er, men det er gode mennesker, det er vi sikre på. Én gang om måneden sender de et skattekort til os, og det er lige spændende hver gang. Vi skal som regel rigtigt mange skridt mod vest og nord, inden vi kommer til krydset. Når vi så graver, finder vi den ene tønde efter den anden med det reneste, klareste saftevand.
Vi blander det i forholdet 1:15 for at få det til at række længere.
Uri Geller er den sidste tilbageværende af de gamle nordiske guder. Han var ansvarlig for køkkentjansen i Valhalla og var sandsynligvis den mest utilfredse blandt aserne. Når han blev rigtigt træt af det, bøjede han alt bestikket og skød skylden på Fenrisulven.
Valhalla blev lukket i løbet af 1900-tallet sammen med det meste af A-pressen.
Amish ringer nogen gange til os og lægger engros-bestillinger på forbrugselektronik. De er praktisk taget umættelige hvad angår nye tekniske apparater. Det var faktisk Amish, der opfandt internettet allerede i det syttende århundrede, og selvbinderen stod de også bag.
Hvorfor de lige ringer til os er vi ikke helt sikre på. Måske fordi vi har samme antal cifre i vores telefonnummer som B&O?
Saddam og Sick Humor er som pot og pande. Han har personligt oversat Sick Humors hjemmeside til arabisk og gjort den til obligatorisk pensum i de irakiske skoler. Vores humor ligger helt på linie. Det var vores idé, at han skulle bede kvinder om at være omhyggelige med hygiejnen. Det falske overskæg var også vores forslag.
Saddam er nok det tætteste, Sick Humor kommer på en egentlig groupie.
Nogen gange sejler vi til Sverige for at købe spiritus. Dette har længe været er god og givtig fidus, men nu er der efterhånden så mange danskere, der er kommet med på vognen, så man er begyndt at skride ind overfor det.
For det første er Systembolaget begyndt at udelukke danskere, ganske som de tidligere har set sig nødsaget til at udelukke polakker og russere. Derudover har skatteminister Frode Sørensen luftet forslaget om simpelthen at forbyde al alkohol, der ikke indeholder ordet "gammel" eller "dansk" i navnet. Vi ser nervøst udviklingen an.
Alle danske børn har vel hørt om Vaalimaa og byens rolle i verdenshistorien.
Hviderusland har derimod meget få mennesker hørt om. Det er ellers et dejligt sted, det ligger lige i nærheden af Vaalimaa og der er rent og pænt. Folk taler russisk, men med en lidt hvidere accent.
Man betaler én gang i indgangen, så er alle aktiviteter gratis.
Sick Humor har en god ven, der hedder Peter Venø. I virkeligheden er han faktisk et alter ego for Dr. Jekyll, Mr. Hyde, Michael Bolton, Frode Sørensen og en unavngiven kvinde fra Ürümqi i Kina.
Det er nu som Michael Bolton, han er mest interessant, synes vi. Michael Bolton må drikke så meget af vores saftevand, som han vil, hvis bare han giver et nummer ind imellem.
Overskuddet fra dette casino går ubeskåret til landmændene, bistandsmodtagerne, socialrådgiverne, svind, Tvind, kongehuset, motorveje, partistøtte, Junibevægelsen, broer og administration.
Tænk lige over det, inden du lægger dine penge et andet sted, hva'ba!
På trods af sit udenlandske ejerskab er DAN CAKE i hele sin struktur og virksomhedskultur forblevet kernedansk. Således er DAN CAKE logoet med den karakteristiske kringle som altid symbolet for virksomhedens høje produktkvalitet.
Virksomheden lægger vægt på at udvikle og fremstille kager, der smager godt og som giver forbrugeren en god smagsoplevelse til prisen.


Sick Humor
Tilbage | Op | Forsiden
Denne side er sidst ændret 21/04-2001 17:29
Sick Humor tjener millioner på bannerreklamer
Hjælp med at holde denne side gratis - Lad være med at sagsøge os