Det siger folk om Pruttepude-spillet!!


Jens Arnspang,
tilfreds kunde
Før havde jeg en pladeforretning og en gæld på 500 pruttepuder, men takket være det nye pruttepudespil ejer jeg nu de første 50.000 pruttepuder. Og jeg griner min røv i laser hver eneste dag! Prøv det!

Med det nye pruttepudespil er jeg blevet et bedre og sundere menneske! Jeg lider godt nok stadig af luft i maven, spedalskhed og diarré, men efter at have modtaget mine 30.000 pruttepuder har jeg mærket forbedringer på alle tre fronter. Det bedste er næsten, at skulle det endelig gå galt, så har jeg nu en unik mulighed for at skjule miséren. Jeg er blevet ethvert selskabs naturlige midtpunkt!
Jens Arnspang,
tilfreds kunde


Jens Arnspang,
tilfreds kunde
Før i tiden bekymrede jeg mig uafladeligt om den skæve fordeling af verdens goder, om kapitalismens uundgåelige miljøfråds, om rovdriften på blåhvaler og regnskove, om tortur og hungersnød og fremmedgjorthed, om mediernes indspiste overfladiskhed og den vestlige verdens apatiske ligegyldighed. I dag, derimod, griner jeg dagen lang. Du skulle også prøve pruttepudespillet!

Før pruttepudespillet havde jeg altid dårlig mave og mine bæ sank altid til bunds. Min holistikauralhealer fortalte mig, at jeg manglede fibre i kosten, og at min mavekrystalsyre havde brug for positive psykosomatistråler at arbejde med. I dag tager jeg én pruttepude om morgenen og én om aftenen -- med rigelig væske -- og jeg føler mig allerede som et mere helt menneske. Jeg har pruttepuder til endnu 27 års forbrug liggende i garagen.
Jens Arnspang,
tilfreds kunde


Jens Arnspang,
tilfreds kunde
Som ansvarshavende i det russiske rumprogram må jeg sige, at pruttepudespillet kom på det helt rigtige tidspunkt for os. Med 40.000 pruttepuder og rigelig brint skal vi nok holde Mir i luften endnu tredive år. Og hvad practical jokes angår, er vi nu omsider på vej til at indhente amerikanerne.