Er vi virkelig syge?


Sick Humor besluttede sig for med eksperters hjælp at finde ud af, om der kan dokumenteres klinisk sygdom blandt bagmændene, og sendte derfor følgende brev til diverse brevkasser:

Date: Wed, 01 Nov 2000 15:49:46 +0100
From: \"Morten Breum Mikkelsen \" <mbreum@mip.sdu.dk>
To: Netdoktor,
    Gaia.Vision,
    New Art Communication,
    Dyrenes doktor,
    Sexbrevkassen,
    Netnaturdoktoren
    Lægens Bord,
     Fyldepennens brevkasse ", "Hej,

Jeg spekulerer nogengange på, om jeg er helt normal. Jeg tror ikke andre kunne finde på at gøre nogle af de ting, jeg fra tid til anden finder på.

Fx her den anden dag fandt jeg ud af, at man kan indstille den type kontorstole, som er spredt ud over hele bygningen, hvor jeg arbejder. Jeg har altid syntes, at jeg sad dårligt på stolen, og så var det, at jeg begyndte at pille ved den. Pludselig viste det sig, at hvis man trækker frem eller tilbage i den stang, man ellers kun trykker opad, når man vil hæve eller sænke sig, så får stolen et helt slapt ryglæn og sædevinkel, som man kan indstille for at afslutte hele operationen med et tryk nedad på stangen. Jeg var så begejstret over min opdagelse, at jeg i smug stillede alle stolene i firmaet i 'frigear'. Mange vidste ikke, hvad der var sket, da de kom tilbage fra frokost og satte sig, men en enkelt vidste det åbenbart godt, for han grinede slet ikke - han trykkede bare på stangen, og satte sig ned. Det var slet ikke sjovt, og jeg blev faktisk lidt ked af det. Jeg fik ikke lavet ret meget andet den dag.

Under frokosten i dag diskuterede jeg og nogle af de andre morgenmad, og her luftede jeg muligheden for at putte husblas i mælken inden man kommer den på cornflakes'ene. Jeg mener, at det ville få måltidet til at se meget mere indbydende ud, hvis man gemmer lidt, fordi man ikke kan spise det hele med det samme. På en eller anden måde ender diskussionerne altid med at være rigtigt underlige, når jeg er til stede. Jeg har en fornemmelse af, at de fleste andre mest griner af høflighed, også når jeg forsøger at være alvorlig.

Er det normalt, og hvis ikke, hvad skal jeg så gøre?", "På forhånd tak for svaret,
Morten (den usikre)"); ?>


Svar fra Netdoktor:
Tak for din henvendelse til NetDoktor.dks lægepanel.

Vi har kigget på dit spørgsmål og har desværre været nødt til at prioritere andre spørgsmål. Vi finder dit spørgsmål væsentligt og relevant, og vi er meget kede af, at vi med vore begrænsede ressourcer ikke kan magte alle spørgsmål og selv må afvise gode, relevante og interessante spørgsmål. Sagen er den, at så mange mennesker har henvendt sig, at vi ikke kan betjene alle og er tvunget til at træffe valg, der ofte er svære.
Vi håber du vil bære over med os. Vi arbejder på, hvordan det vil være økonomisk muligt at udbygge denne service, så vi kan klare endnu flere spørgsmål.", "På vegne af NetDoktor.dks lægepanel

Rikke Esbjerg, læge og redaktionschef

PS. Vi kan anbefale dig at at beskrive dit problem i NetDoktor.dks debat-sektion. Der er formentlig mange andre brugere, der har erfaringer, som de gerne vil dele med dig.
Klik her for den direkte genvej til Debat Online");?>


Svar fra Socialbrevkassen

Erik Jappe",450);?>

Svar fra Lægens Bord

Intet svar


Svar fra New Art Communications

Intet svar


Svar fra Dyrenes Doktor

Intet svar


Svar fra Sexbrevkassen

Vi bliver lidt usikre, når vi læser din mail..
I og med at vi arbejder med sexologi, oplver vi til tider, for vi del spørgsmål, som ikke er alvorligt ment. Vi bliver derfor nødt til at spørger dig om seriøsiteten i din mail.

I øverigt, har stillet dit spørgsmål til en sexbrevkasse. Var det meningen??
Vi forventer at du svarer, hvis du er seriøs.", "Med venlig hilsen

Rebecca"); ?>


Svar fra Netnaturdoktoren

"), "Søde Morten

Nu underskriver du dig \" Den usikre\". Og dit brev antyder også at du har problemer med at kommunikere og være sammen med andre.

Husblas i mælken.....? Helt ærligt Morten, det lyder da ret ulækkert. Og ønsker du at indstille folks stole skal det vel være for at hjælpe dem, eller hvad ?

Hvordan lever du i øvrigt ? Er du god til dit arbejde ? Hvordan bor du- og bor du alene ? Hvad med venner, familie og fritiden ?

Der er masser af måder hvor man kan lære sig selv at kende og det må være dit udgangspunkt. Det lyder lidt som om du søger opmærksomhed og/ eller bekræftelse ved at gøre anderledes ting. Og det kan fungere for nogle men bestemt ikke for alle.
Dit udgangspunkt skal ikke være at skabe opmærksomhed omkring din person for enhver pris. Det kan hurtigt blive dyrt.
Du skal rette fokus mod de ting i dit liv som fungerer. Så skal du være opmærksom på dine stærke som svage sider. Er der et mønster i dit liv ?

Vi tror på at alle er gode. At alle er noget særligt. At alle kan noget specielt. At det er vigtigt at man kender og elsker sig selv.

Så brug noget tid på at gøre status over dit liv. Find ud af hvad du søger. Og tag, om nødvendigt, kontakt til en behandler hvis du har problemer du ikke kan løse selv.

Hvis du argumentere sagligt, skal ingen grine ad dig.....Men det lyder ikke som om du selv synes at din måde at argumentere på holder.

Og lad så være med at blive \"klassens klovn\" det bliver man fordi man ikke har andre muligheder og det har du.

Du må meget gerne skrive igen- Og så lige tage stilling til noget af ovenstående først.", "Vi vil tænke på dig.

Knus og Kram

netNaturDoktoren");?>


Svar fra Fyldepennens brevkasse

Intet svar


Svar fra gaia.vision

Jeg skal gøre dig opmærksom på at det koster 350 kroner at få svar på dine spørgsmål - så hvis du stadig er interesseret må du give mig besked så jeg kan fortælle dig hvorledes du indbetaler dem. Du vil få svar så snart din indbetaling er registreret på min konto.....", "            Med venlig hilsen
            Jette (ps beløbet står nævnt på min hjemmeside)");?>


Opfølgningen på dette brev er lidt rodet, så det har fået sin egen lille side.